All reviews

By Linda J. (Rekem, Belgie) on 17 Aug 2018 :
(5/5) 
Product rated : Wrightsock Stride Quarter

Wrightsock Stride Quarter

Super sokken, voeten blijven droog tijdens lange wandeling, dus blarenvrij!

 Misbruik melden
By Olivier O. (Berkel en Rodenrijs, Nederland (Netherlands)) on 13 Aug 2018 :
(5/5) 
Product rated : Wrightsock Escape Crew

Huttentocht

We hebben de sokken gekocht voor onze huttentocht in de Alpen. Per ongeluk zijn de verkeerde maat sokken geleverd wat kan gebeuren. Na melding hiervan is dit super opgepakt en hebben we de juiste maat geleverd gekregen. Tijdens de huttentocht heb ik geen last gehad van blaren en zaten de sokken prima. De wandelingen van 8 uur bleken geen probleem te zijn voor mijn voeten.

Dus prima sokken voor in de bergschoen!

 Misbruik melden
By Filip D. (Goeferdinge, Belgie) on 28 Jul 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Outdoor Midweight Mini-Crew

Injinji Outdoor Midweight Mini-Crew

Het is eerst even wennen ...Echter dat volgt snel want je voelt de sok niet....Het houdt alles droog en blaren is uitgesloten. Goede kwaliteit.

 Misbruik melden
By H.P. D. (Lamswaarde, Nederland (Netherlands)) on 26 Jul 2018 :
(3/5) 
Product rated : Injinji Liner Crew Coolmax

Henk

Echt geweldig geen blaren meer

 Misbruik melden
By M H. ('s-Heerenberg, Nederland (Netherlands)) on 25 Jul 2018 :
(4/5) 
Product rated : Injinji Liner Crew Nüwool

Teensokken icm wandelwol is ook mogelijk

Ik had gehoopt dat m'n kleine teentjes nu niet onder de andere geschoven zouden worden of in ieder geval minder maar dat is toch iets voor de podotherapeut denk ik.

Van mijn 4daagse heb ik helaas maar 2 dagen gewandeld want toen lieten mega blaren op de hielen tot onder de hak me stoppen.
Maar... de blaren op de kleine teentjes die ik verwachtte bleven beperkt nadat ik in de kleine teenhoes van de tenensokken toch nog n dotje wandelwol gelegd had en dat voelde niet eens naar dus dat werkt ook prima samen.
Uiteraard gaat het rond de tenen wikkelen dan niet maar dat hoefde bij mij dus ook niet.

Toen op de 2e dag de hiel sporen liet zien van die beginnende mega blaren hoopte ik dat nog te kunnen remmen met n 2e paar wandelsokken en nog n pluk wol maar dat paste dan niet in de schoen...

De tenensokken zitten heerlijk, binnen 3 seconden had ik niet eens door dat ik "andere" sokken aanhad dan anders

 Misbruik melden
By Cornelis Z. (Hendrik Ido Ambacht, Nederland (Netherlands)) on 24 Jul 2018 :
(4/5) 
Product rated : Injinji Trial Midweight Mini-Crew Xtralife

wassen

wasinstruktie ( wel of niet krimpen )

 Misbruik melden
By Cornelis Z. (Hendrik Ido Ambacht, Nederland (Netherlands)) on 24 Jul 2018 :
(3/5) 
Product rated : Injinji Liner Crew Nüwool

wassen

Graag een wasinstruktie ( wel of niet krimpen )

 Misbruik melden

review reply  Beste heer Zwijnenburg

Bedankt voor uw beoordeling.

U heeft in uw beoordeling aangegeven dat u een was instructie wel handig zou zijn.
Bij iedere bestelling doen we een bedank kaartje en op de achterzijde staat de was instructie. Ook op de webshop bij tips en adviezen kunt u de was instructie nalezen.

Heeft u nog andere vragen dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Team de Wandelsok
Jan Visser review reply

Shop owner reply on 24 Jul 2018
By Wilma S. (Gilze, Nederland (Netherlands)) on 24 Jul 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Trial Midweight Mini-Crew Xtralife

Fijne sok

Vlak voor de vierdaagse deze sok gekocht, dus niet mee getraind. Maar de vierdaagse zonder problemen gelopen. Heerlijke sokken.

 Misbruik melden
By Yolanda S. (Ulft, Nederland (Netherlands)) on 23 Jul 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Trail Midweight Crew Xtralife

Top product

Vierdaagse Nijmegen mee gelopen ... en top ... door de hitte uiteindelijk 3 kleine niet noemenswaardige blaartjes gehad. Ben zeer tevreden klant .

 Misbruik melden
By Theo K. (Bodegraven, Nederland (Netherlands)) on 23 Jul 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Liner Crew Coolmax

Gebruik Injinji Liner Crew Coolmax

Sok is prima bevallen. Heb voor de zesde keer de 200 kilometer in de 4-daagse van Nijmegen gelopen. Normaal aardig wat blaren op en tussen de tenen en schade aan de ondervoet. Nu alleen de 4e dag wat blaren gelopen op mijn rechter voet, maar dat mag geen naam hebben. Tevens voorkomt het dikke voeten door vochtophoping. Al met al tevreden en zou deze sokken zeker aanraden bij lange afstandlopers.

 Misbruik melden

Product Brands

Menu

Vergelijken 0