All reviews

By Walter L. (Amsterdam, Nederland (Netherlands)) on 21 May 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Outdoor Midweight Crew

Top sok!

Ik heb met deze sokken vorige week 8 dagen een stuk van het Pelgrimspad naar Santiago gelopen. Normaal gesproken krijg ik altijd blaren onder mijn tenen. Met deze sokken heb ik totaal geen blaren gekregen. Geweldig dus! Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die last heeft van blaren onder zijn of haar tenen.

 Misbruik melden
By Sjanie H. (Snelrewaard, Nederland (Netherlands)) on 20 May 2018 :
(2/5) 
Product rated : Wrightsock Coolmesh Quarter

Wrightsock Coolmesh Quarter

Ik heb de sokken een aantal keer gedragen en na 20 km wandelen krijg ik toch nog blaren. En steeds op andere plaatsen., aan de zijkant van mijn grote teen, vlak achter de bal van mijn voet, op mijn kleine teen.....
Wat kan ik hieraan doen. Ik was ze binnenste buiten.
Groeten,

Sjanie hoogenboom
Ln v Snelrewaard 3
3425 ER Snelrewaard
leonensjanie@gmail.com
0348413144

 Misbruik melden

review reply  Beste Sjanie,

Bedankt voor de product beoordeling.
Ik heb gelezen dat je nog steeds last hebt van blaren op de langere afstand. Dat is vervelend en ik denk ook niet nodig.
Ons advies is om medium of dikke wandelsokken te gebruiken bij de langere afstanden. Bij warm vochtig weer is het beter om na 20 km of meer weerr nieuwe droge sokken aan te trekken. Hierdoor is de kans op blaren het minst.
U kunt dit nalezen op onze website.
De link is https://wandelsok.nl/dunne-wandelsokken

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt.

Team de Wandelsok
Jan Visser review reply

Shop owner reply on 22 May 2018
By M.J.H. A. (Oosterhout, Nederland (Netherlands)) on 20 May 2018 :
(3/5) 
Product rated : Wrightsock Coolmesh Crew

Wright antiblaarsokken lang

Ben aan het trainen voor de 4-daagse en ben erg tevreden over de sokken.

 Misbruik melden
By M.J.H. A. (Oosterhout, Nederland (Netherlands)) on 20 May 2018 :
(5/5) 
Product rated : Wrightsock Coolmesh Quarter

Wright Coolmesh Quarter

Heb de sokken met wandelen op langere afstand gedragen: prima. Voldoen aan de eisen die ik er aan gesteld had.

 Misbruik melden
By Peter O. (Tegelen, Nederland (Netherlands)) on 20 May 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Trail Midweight Crew Xtralife

teensok

snelle levering. goede pasvorm. aanrader.

 Misbruik melden
By Deborah E. (Goirle, Nederland (Netherlands)) on 16 May 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Trial Midweight Mini-Crew Xtralife

Groot gemak op de langeafstand.

Het zijn fijne sokken. Ik wandel op Goretex schoenen, tijdens een wandeling van 20 km bij warm weer hield ik heerlijk droge voeten en ik heb geen blaren gekregen. Het is een korte sok, prima voor in lage wandelschoenen. En ...best grappig, ik draag ze soms als ik op mijn teenslippers loop in huis, daar had ik bij het bestellen nog niet aan gedacht. Ik vind deze sokken echt fijn om te dragen. Binnenkort loop ik de nacht van de vluchteling - 40 km - en ik heb er veel vertrouwen in dat deze sokken me er zonder blaren doorheen slepen.

 Misbruik melden
By P L. (Maarn, Nederland (Netherlands)) on 16 May 2018 :
(2/5) 
Product rated : Wrightsock Coolmesh Quarter

Redelijke sok

Jammer dat er een dikke naad over de tenen loopt. Daarmee ontstaan er werkplekken en toch blaren

 Misbruik melden
By Jan V. (Amstelveen, Nederland (Netherlands)) on 16 May 2018 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Trail Midweight Crew Xtralife

Goed passende sok

Deze sok past zeer goed om alle tenen en draagt zeer prettig.

 Misbruik melden
By Carla B. (Hoofddorp, Nederland (Netherlands)) on 13 May 2018 :
(4/5) 
Product rated : Wrightsock Stride Crew

Wrightsock

Prima sok, geen blaren gehad tijdens mijn 2 30+ wandelingen

 Misbruik melden
By olga V. (Veenendaal, Nederland (Netherlands)) on 13 May 2018 :
(4/5) 
Product rated : Injinji Outdoor Midweight Crew

santiago...

zonder blaren. Deze sokken waren wat warmer dan de andere uitvoering. Nadeel voor mij de lange droogtijd na een handwas.. Verder helemaal blij mee! Ook met het advies!

 Misbruik melden

Menu

Vergelijken 0