All reviews

By Christiaan P. (Krimpen aan de Lek, Nederland (Netherlands)) on 19 Apr 2019 :
(5/5) 
Product rated : Wrightsock Coolmesh Crew

Blaren

Train voor mijn eeste 4-daagse van Nijmegen. Tot nu toe zeer tevreden .Nog geen blaren gehad terwijl ik in het verleden hier zeer veel last van had.

 Misbruik melden
By Tineke H. (Gouda, Nederland (Netherlands)) on 18 Apr 2019 :
(2/5) 
Product rated : Injinji Trial Midweight Mini-Crew

Wandelsok

Valt een beetje tegen , te dik

 Misbruik melden
By Anja K. (Oude pekela, Nederland (Netherlands)) on 14 Apr 2019 :
(5/5) 
Product rated : Wrightsock Stride Crew

Wrightsoks

Ik ben niet tevreden met het produkt ontzettend veel bloeduitstorting en alsnog 4 blaren

 Misbruik melden
By E. B. (Baarn, Nederland (Netherlands)) on 13 Apr 2019 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Trial Midweight Mini-Crew

Teensok

De sok zit erg lekker en sluit goed aan zonder drukpunten.

 Misbruik melden
By edith S. (Spijkenisse, Nederland (Netherlands)) on 09 Apr 2019 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Liner Crew Coolmax

Super sok

De Injinji teensok is echt een heel fijn product. Voor het eerst geen blaren door deze sok!
Ben er blij mee!

 Misbruik melden
By Hans R. (Rosmalen, Nederland (Netherlands)) on 07 Apr 2019 :
(4/5) 
Product rated : Wrightsock Escape Crew

Prima sok om de Camino te lopen

De escape crew ken ik vanaf 2014 en die 2 paar zijn nu behoorlijk versleten. Over een week start een nieuwe Camino over een stuk van de Via de la Plata en vandaar deze vervanging.

 Misbruik melden
By Annelies V. (Steenwijk, Nederland (Netherlands)) on 26 Mar 2019 :
(4/5) 
Product rated : Injinji Liner + Hiker Socks

Sokken met tenen

Ik krijg altijd gemakkelijk blaren als ik ga wandelen. Iemand had mij aangeraden om dan sokken met tenen aan te schaffen. Ik wist niet eens dat het bestond. Heb ze inmiddels ontvangen, dit ging heel snel en soepel. De kwaliteit is goed en ik had deze keer geen blaren, dus het lijkt de oplossing.

 Misbruik melden
By B. K. (Vianen, Nederland (Netherlands)) on 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Product rated : Injinji Liner Crew Nüwool

Het product doet wat het belooft

Het product belooft, dat schimmels tussen de tenen worden voorkomen.
Dat klopt helemaal.
De voeten en vooral tussen de tenen blijft mooi droog.

 Misbruik melden
By J H. (Heemskerk, Nederland (Netherlands)) on 20 Mar 2019 :
(4/5) 
Product rated : Injinji Trail Midweight Crew

midweight crew wandelsok

Loop al jaren met klachten aan 1 teen ondanks diverse steunzolen. Nu voor het eerst hoefde ik niet na 10 km mijn schoenen uit te doen en heb zonder klachten er 30 km mee gelopen. Ik ben erg tevreden.

 Misbruik melden
By K B. (BREDA, Nederland (Netherlands)) on 17 Mar 2019 :
(4/5) 
Product rated : Injinji Outdoor Midweight Mini-Crew

Injinji teensokken

Sok voor het hardlopen besteld. Wat dikkere sok. Zitten goed in een ruime schoen. Eerder makkelijk last van blaren tussen mijn tenen. Nu 35 km hardgelopen met deze sokken. Nu minder last van blaren. Aanrader!

 Misbruik melden
Vergelijken 0