Alle beoordelingen

Door Susanne A. (Terborg, Nederland (Netherlands)) op 23 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wrightsock Stride Quarter

Wondersok!

Voor het eerst Nijmeegse vierdaagse gelopen met deze sokken, geen blaar gehad! Dit natuurlijk wel in combinatie met goede wandelschoenen en 470 km training. Fantastisch fijne sokken!

 Misbruik melden
Door Ita P. (Elst, Nederland (Netherlands)) op 22 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Injinji Women's Trail Midweight Mini-Crew

Heerlijk op gelopen tijdens #4D19, weinig last van 'brandende voeten'!

Comfortable sok, heerlijk op gelopen tijdens de Nijmeegse 4Daagse. In eerste instantie had ik Injinji Trail Midweight Mini-crew (unisex) maar deze bleek toch iets te breed voor mijn schoen waardoro ik tijdens de Kennedymars helaas last kreeg. Daarop de dames-variant toegestuurd gekregen. Wegens tijdgebrek niet 'in kunnen lopen' voor de 4Daagse maar dat bleek geen probleem! Dagelijks na ca 25 km schone sokken aangetrokken (van merk/type welke ik voorheen altijd droeg omdat ik maar 1 paar Injinji Trail Midweight Mini-crew heb, anders had ik zeker een vers paar Injinji aangetrokken!) en zonder problemen (en beduidend minder last van brandende voeten!) de 160 km voltooid.

 Misbruik melden
Door Richard H. (Hoofddorp, Nederland (Netherlands)) op 22 Jul 2019 :
(1/5) 
Beoordeeld product : Hilly TwinSkin Anklet

Beoordeling

Hallo
Ik zit dit jaar erg laag in mijn beoordeling dit komt door de onverklaarbare hoeveelheid blaren op mijn voeten. Ik heb ze op mijn kleine teen , Mn hiel en op de bal van Mn voet.Het vreemde is dat ik vorig jaar de zelfde schoenen en sokken aan had en helemaal negens last van gehad heb.
Vreemd maar het is zo .
Mvg Richard Heeremans

 Misbruik melden
Door Geke W. (HOOGKARSPEL, Nederland (Netherlands)) op 16 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wrightsock Coolmesh Crew

Heerlijke sokken

Eindelijk geen blaren tijdens de Nijmeegse vierdaagse!!

 Misbruik melden
Door Chantal T. (Munstergeleen, Nederland (Netherlands)) op 16 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wrightsock Stride Quarter

Fijne korte sok

Ik had de lange versie al maar voor de zomer is deze enkelsok prettig. Kwaliteit blijft gehandhaafd. Wandelsok is prettige site en zeer behulpzaam.

 Misbruik melden
Door Daan C. (Den Bosch, Nederland (Netherlands)) op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Injinji Outdoor Midweight Crew

Geen blaren met deze sokken

Eerst een beetje een vreemd gevoel als je de tenen in de sok stopt, maar daar merk je na 5 minuten niets meer van. Sluiten perfect aan en geen last meer van blaren.

 Misbruik melden
Door Ellen S. (Emmen, Nederland (Netherlands)) op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Injinji Trail Midweight Mini-Crew

Teensok

Even wennen deze teensokken. En het aan doen duurt iets langer. Maar ze zitten fantastisch. Ik wil niet meer anders!

 Misbruik melden
Door Ellen S. (Emmen, Nederland (Netherlands)) op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Injinji Women's Trail Midweight Mini-Crew

Teensok

Even wennen deze teensokken. En het aan doen duurt iets langer. Maar ze zitten fantastisch. Ik wil niet meer anders!

 Misbruik melden
Door Odette R. (Sliedrecht, Nederland (Netherlands)) op 14 Jul 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Injinji Women's Trail Midweight Mini-Crew

Kleine teentjes....

Na 1 keer was op 30 grad3n en aan de lucht drogen vind ik de teentjes erg aan de kleine kant en lastig aan te doen.
Nijmegen gaat mij de ervaring geven of ik het prettig vind lopen.

 Misbruik melden
Door Femke E. (Druten, Nederland (Netherlands)) op 14 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Injinji Women's Trail Midweight Crew

Kleine teen

Altijd blaren op mijn kleine teen door de teen ernaast. Nu nergens last meer van. Op naar de 4 daagse met deze sokken

 Misbruik melden
Vergelijken 0