×
TOETOE

TOETOE

DE PIONIER VAN TOE SOKKEN IN HET VK - EUROPA & VS.


TOETOE® is altijd de leider geweest in de productie en het ontwerp van teen-gescheiden sokken in het VK, Europa en de VS sinds begin 1999 na een tweejarige voorbereiding van onze sokkenrevolutie.

We zijn gepassioneerd door het aanbieden van innovatieve functionele sokken en beenkleding die gunstig kunnen zijn voor de voeten. TOETOE® heeft het grootste aantal stijlen dat wordt aangeboden in 6 reeksen. We zijn geïnspireerd om onze ontwerpen te maken om ervoor te zorgen dat we bieden wat de activiteit nodig heeft om goed te presteren, comfort en bescherming te bieden.

Al onze stijlen zijn ontwikkeld met onze diepgaande ervaring en knowhow op het gebied van teen-gescheiden sokken en met de medewerking van professionele atleten, deskundige voetmechanica-ingenieurs, podologen en leken. We zijn trots om teensokken aan te bieden met materiaal van de beste kwaliteit en geschikt voor de activiteit. TOETOE®-producten worden uitsluitend geproduceerd op hoogtechnologische machines die zijn ontworpen om goed passende teensokken te maken. We ontwerpen al onze stijlen en spinnen onze eigen garens om ervoor te zorgen dat de kwaliteit en duurzaamheid van de eindproducten op hun best zijn.

Het is altijd een grote aanmoediging geweest om positieve feedback te krijgen van onze klanten, waarvan velen zeiden dat ze nooit meer terug zullen gaan naar conventionele sokken. We genieten vooral van het feit dat een groot deel van onze klanten trouwe terugkerende klanten zijn.

In navolging van TOETOE Socks hebben de markt andere bedrijven gezien die teen-gescheiden sokken in verschillende kwaliteiten aanbieden. Onze onderscheidende factoren worden duidelijk gewaardeerd door het voortdurend groeiende aantal klanten. De teenscheiding moet van hoge kwaliteit worden gemaakt door de principes van kwalitatief goede productie te volgen. Hoewel het product zo simpel lijkt als 1, 2, 3, vergt het maken van een kwalitatief goede versie van teensokken veel kennis en moeite om ervoor te zorgen dat het werkt voor de activiteit waarin ze zijn gemaakt.

Recente geschiedenis van teen sokken
Sommigen van jullie herinneren zich misschien dat er in het verleden verschillende keren met de hand gebreide teensokken zijn gemaakt. Ze waren behoorlijk dik, maar erg leuk om te gebruiken met fantastische regenboogkleuren. Het ontwerp van onze voeten met gescheiden tenen zijn er altijd geweest, maar helaas hebben conventionele sokkenfabrikanten er nooit aan gedacht om het ontwerp een stap dichter bij het natuurlijke ontwerp van onze voeten met gescheiden tenen te brengen.

We twijfelen er niet aan dat sokken met gescheiden tenen onvermijdelijk waren in de evolutie van sokken. Omdat altijd de beste oplossing voor ons lichaam wordt gevonden, is er eindelijk een betere oplossing ontwikkeld door simpelweg het ontwerp van onze voeten te volgen. Omdat het zinvol is voor voeten en voor het hele lichaam.

In navolging van een soortgelijke machine die handschoenen kan maken, werd een speciale teen-gescheiden sokkenmachine in 1978 voor het eerst ontworpen en gelanceerd door een Japans bedrijf. Teen-gescheiden sokken vereisen speciale technologie om de sokken zo ergonomisch mogelijk te maken, maar in de eerste versies van deze machines werden alleen de essentiële functies ingebouwd. Door TOETOE's voorsprong in het creëren van een fatsoenlijke markt voor teensokken sinds 1999, zijn machines ook geavanceerder geworden, hoewel er veel ruimte is om te verbeteren en betaalbaarder te worden.

Na de uitvinding van de speciale teen-gescheiden sokken breimachine, waren helaas enkele van de handschoenfabrikanten gemotiveerd door de mogelijkheid en geproduceerde teensokken lijken op producten zonder een hiel (tube sokken) en zonder goede pasvorm en helaas met niet-huidvriendelijk materialen om een ​​beroep te doen op de goedkope markt. Dit was waarschijnlijk een korte tijd leuk en goedkoop, maar het werkte in tegen het echte idee om een ​​goed werkend product te ontwikkelen dat potentieel zeer gunstig kan zijn voor onze voeten.

We nemen onze voeten heel vaak als vanzelfsprekend aan en de conventionele sokken weerspiegelen dit precies door het huidige ontwerp. Ze scheiden alleen voeten van schoenen. In termen van voetfunctie en anatomie dragen ze vrijwel niets bij aan de voeten. Qua hygiëne voorkomen ze mogelijke schimmelproblemen, vooral tussen de tenen, nauwelijks. Wat betreft het voorkomen van blaren kunnen ze niets bieden om ze tussen de tenen te voorkomen.

Hoewel we zo ver zijn gekomen om de sokken te produceren in zijn nieuwe evolutionaire vorm die dichter bij het natuurlijke ontwerp ligt, moeten we mensen nog steeds overtuigen van deze verandering. Het is tenslotte een levensveranderende ervaring.

Waarom TOETOE® sokken?
Unieke EPT ™ bevordert niet-beperkende teenbewegingen, zoals in de natuurlijke mechanica van de voet, waarbij de tenen worden gescheiden, de beweging toeneemt en de informatiestroom tussen de voet en de hersenen aanzienlijk wordt verbeterd.

EPT ™ creëert een beschermende laag rond elke teen, waardoor de ventilatie wordt verbeterd en het is bewezen dat het de kans op inter-digitale druk en blaren verkleint, waardoor de effectieve biomechanische voetfunctie wordt verbeterd.

Lichaamsbalans begint bij de voeten. Onbelemmerde voeten verdelen de druk van staan, lopen en rennen gelijkmatig door een harmonieuze structuur van 26 botten, 31 gewrichten en 20 spieren. Teensokken zijn ontworpen om de voetvrijheid te maximaliseren. Elke teen is zachtjes gescheiden zodat u een betere grip krijgt.

  • BALANS: Als u zich bewust bent van uw tenen, zullen uw voeten goed functioneren, uw tenen zijn vrij om te bewegen, zodat u zich beter kunt balanceren,
  • OPTIMALE WARMTE: Wanneer tenen bewegen, beweegt het bloed binnenin ook. Hierdoor blijven je voeten op de juiste temperatuur - niet te warm, niet te koud,
  • TEENOEFENING: Als uw tenen regelmatig bewegen, blijven ze in hun natuurlijke vorm. Als je ze stijf houdt, zullen ze krommen en overlappen,
  • BETERE HYGIËNE: met gewone sokken stapelen vuil en vocht zich op tussen je tenen - daarom stinken voeten soms. TOETOE® sokken helpen enorm om dit probleem op te lossen,
  • VRIJE BEWEGING: Flexibele tenen communiceren beter met het lichaam om een ​​goede houding te stimuleren. Met TOETOE® alsof je sokken draagt ​​terwijl je blootsvoets bent. Het opent de weg naar beter geoefende, gezondere, actieve, gecontroleerde en toch vrijgemaakte tenen. Open je geest en maak je tenen vrij!
  • BLISTERPREVENTIE: TOETOE®-sokken voorkomen dat uw tenen tegen elkaar wrijven wanneer u loopt, rent, jogt, sport of traint. Dit voorkomt dat uw voeten blaren krijgen, mensen die TOETOE® sokken proberen, gaan nooit meer terug naar gewone sokken
Lees verderLaat minder zien
€ 14,95 (incl. btw)
Kleur:
(3/5) van 8 beoordeling(en)

groene-vinkdunne teensok
groene-vinkenkel hoogte
groene-vinkcoolmax garen
groene-vinkgeschikt als onder sok
groene-vinkvoor sport/everyday
groene-vinkvoorkomt infecties
groene-vinkvoorkomt schimmel

€ 14,95 (incl. btw)
Kleur:
(5/5) van 2 beoordeling(en)

groene-vinkdunne teensok
groene-vinkonder de kuit
groene-vinkcoolmax garen
groene-vinkgeschikt als onder sok
groene-vinkvoor sport/everyday
groene-vinkvoorkomt infecties
groene-vinkvoorkomt schimmel

€ 19,95 (incl. btw)
Kleur:
(4/5) van 4 beoordeling(en)

groene-vinkdunne teensok
groene-vinkonder de kuit
groene-vinkwol
groene-vinkgeschikt als onder sok
groene-vinkvoor sport/everyday
groene-vinkvoorkomt infecties
groene-vinkvoorkomt schimmel
groene-vinkanti-bacterieel

Menu

Opties

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden