Bracks veterclip

Niieuwe producten

De BRACKS veterclip is dé oplossing tegen het ongewenst losraken van schoenveters.
De veterclip is simpel in gebruik, trendy en effectief.

More details

5,00 €

Levertijd: 3 tot 7 werkdagen
Dit product is niet meer op voorraad

Toevoegen om te vergelijken

Klant beoordelingen

Niemand heeft nog een beoordeling
geschreven
 
Toelichting

Losse veters zijn een ergernis voor sporters, kinderen en hun ouders en niet te vergeten de trainers/coaches van sportende kinderen. Veters moeten veelvuldig opnieuw worden gestrikt, ook tijdens trainingen en wedstrijden, en het belangrijkste van alles: losse veters leveren gevaar op! Als preventieve maatregel wordt er vaak een dubbele knoop gemaakt. Dit bemoeilijkt echter weer het losmaken van de veters, en kinderen krijgen een dubbele knoop al helemaal niet los. Maar zelfs dubbele knopen gaan vaak los, ook als ze door de ouders zijn gestrikt.

Kenmerken

  • Veters raken niet meer ongewenst los, ook niet als kinderen zelf hun veters hebben gestrikt. Zelfs niet als de veters nat zijn geworden!
  • Simpel aan te brengen én te verwijderen.
  • Dubbele knopen hoeven niet meer, dus, geen problemen meer met het losmaken.
  • Geen noodgedwongen keuze voor kinderschoenen met snel vies wordend klittenband!
  • Het is bekend dat kinderen moeite hebben met het strikken en er hierdoor een hekel aan krijgen. Met de BRACKS veterclip wordt veterstrikken weer leuk!

BRACKS, dé oplossing tegen losse veters!!

 
Product info
PasvormUnisex
Geschikt voorNever out of stock
SportWandelen
Materiaal 1Polyamide
 
Hoe werkt het?

Bracks uitleg-nr2

 
Voor wie?

(Top)sporters
Ook voor (top)sporters is de BRACKS veterclip zeker goed te gebruiken! Aan het onderwerp van losse veters wordt regelmatig aandacht besteed in het toonaangevende loopblad “Runner’s World”.

Als sporter wil je een prestatie neerzetten. Hierbij wil je zoveel mogelijk risico’s mijden en niet gehinderd worden door het ongewenst losraken van schoenveters. Of je nu een recreatieve-, amateur- of topsporter bent, individueel of in teamverband, met de BRACKS veterclip weet je dat je ongehinderd je prestatie kunt volbrengen!

Waarom risico lopen als je ook de zekerheid kunt hebben dat je veters echt niet los gaan? Gebruik daarom de BRACKS veterclip. Simpel, trendy en effectief!

Er zijn tal van voorbeelden dat ook topsporters problemen hebben met het ongewenst losraken van schoenveters. Op de WK cross in 2008 bijvoorbeeld won de Ethiopiër Kenenisa Bekele weliswaar, maar hij moest onderweg moet meerdere keren stoppen vanwege problemen met zijn losgeraakte veter. Amateuristisch gedoe waar geen enkele sporter op zit te wachten!

Tijdens de Olympische spelen in Peking werd de Jamaicaan Usain Bolt zeer overtuigend kampioen op de 100 meter, ook al sprongen zijn veters van zijn gouden schoenen alle kanten op. Dit had ook heel anders af kunnen lopen!

Kinderen
De veters van hun schoenen blijven vanaf nu de hele dag gestrikt, zelfs als ze dit zelf hebben gedaan. Tijdens het beoefenen van sporten, de gymles en op straat! Wanneer kinderen gebruik maken van de BRACKS veterclip hoeven ouders, gymleraren, trainers en coaches en de kinderen zelf zich niet meer bezig te houden met het steeds opnieuw strikken van de veters. Dus minder ergernissen en onderbrekingen, en vooral: veiliger!

Kinderen kunnen zelf de BRACKS veterclip op een simpele manier aanbrengen. Ook het verwijderen van de veterclip is voor hen een koud kunstje.

De veters strikken met een dubbele knoop is door de BRACKS veterclip niet meer nodig, een enkele knoop is voldoende. Hierdoor hoeven kinderen geen strakke dubbele knopen meer los te peuteren!Bijbehorende artikelen

3,99 €
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

36,30 €
Levertijd: 3 tot 7 werkdagen

Van 8,00 €
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

7,95 €
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Vergelijken 0